søndag den 14. august 2011

Mmmmmmm..... DET TROR JEG; JEG KAN LI'

RØDE HUNDE!!

LASERSTRÅLER

RØDE HUNDE, OG LASERSTRÅLER:)

HEJ

Nu skal i alle høre at jeg elsker slik, men røde hunde og laserstråler er altså bare nummer 1.
De to ting smager bare SÅÅÅÅ godt, kunne spise det dagen lang:-)
Når jeg er ved at tage en af de ting i munden, siger min mund "Mmmmm".

Hvad er jeres yndlingsslik?

Vi blogges:-)

lørdag den 13. august 2011

Jeg er nok en 4'er

Hej allesammen.

Jeg har ikke skrevet i noget tid, da der har været nogle problemer i min familie, og så var der lige nogle andre ting der skulle ordnes og tales om.
På en skala fra 1-10 ligger jeg nok på en 4'er, så det er ikke helt i top, så derfor vil jeg ikke sidde og skrive en masse når jeg er i dårligt humør, for min blog skal mest være for positive ting, så vil ikke sidde hver dag og skrive om det. Så det kan godt være der går et par dage før jeg skriver igen, så er jeg nok lidt gladere.

Ha' det nu godt.

VI blogges, om ca. 2 dage.

torsdag den 11. august 2011

Hvorfor ikke bare sige sin mening!

Jeg har bare så svært ved at fortælle andre min mening, og hvad jeg har lyst eller ej.
Det med at sige til andre  hvad man har lyst til, hvis man ved det sorger personen duer jeg bare ikke til.
Hvis jeg ikke har lyst til noget siger jeg bare jeg gerne vil for at gøre personen glad, og det må jeg til at lave om på, men ved ikke helt hvordan.
Jeg kan godt sige til folk jeg ikke kender, hvis jeg ikke har lyst til noget, men det at sige til de personer jeg holder meget af duer jeg ikke til, så det må jeg jo bare begynde at øve mig på.

ØVELSE GØR MESTER:)

onsdag den 10. august 2011

KLAR ELLER EJ?

Der er to ting, som jeg skal være klar til, men ved ikke helt om jeg er helt klar.
Jeg er lige begyndt i 8. klasse, og der er det blevet meget anderledes, og der er en masse andre og nye forhindringer og meget mere pres på. Det er også meget anderledes at vi skal have årskarakter, og det kommer til at gavne eller give bagslag når man kommer længere, og skal til at studere.
Men jeg bliver nød til at være klar, for jeg kan ikke bagge tilbage nu, så vi må se hvordan det kommer til at gå, når det hele bliver meget anderledes, men jeg har intet i mod nye forhindringer.

Jeg ved heller ikke om jeg er klar til en fodboldkamp i morgen, da jeg ikke har trænet i 1,5 måned. Der kan jeg heller ikke bagge tilbage, fordi jeg allerede har sagt ja til at spille. Det er jo bare en ny udfordring og der kommer vi til at se hvordan det kommer til at gå. Om jeg stadig måske er heldig at jeg kan ramme bolden, eller om jeg slet ikke kan ramme nogle form for en bold.

VI SER:)

tirsdag den 9. august 2011

MIN TOP 10 OVER DANSKE SANGERE.

1. Medina

2. Burhan G

3. Xander

4. Nik og Jay

5. Alphabeat

6. Rasmus Seebach

7. Pernille Leeloo

8. JR- Jacob og Rudi

9. Ankerstjerne

10. Aqua

Jeg vil meget gerne høre jeres top 10 omkring danske sangere:)

MIN TOP 10 OVER INTERNATIONALE SANGERE.

1. Justin Bieber

2. Beyoncé

3. Shakira

4. Chris Brown

5. Usher.

6. Robyn og Adele

7. Nicki Manjaii

8. Rihanna

9. Alisiya Keys og Leona Lewis

10. Eminem og Ne-yo

Hvad er jeres top 10, det ville jeg gerne vide, så i kan bare skrive jeres top 10 til mig:)

mandag den 8. august 2011

WHO I AM!:)


Sådan her ser jeg ud, men jeg vil også fortælle jer om hvordan jeg er.
Som sagt er jeg en pige på 14 år som elsker sport, og især fodbold og dans. Jeg holder meget af at spille fodbold fordi når jeg spiller lukker jeg ligesom alle de ting man går og tænker på hele tiden ud, og så spiller man bare, og det nyder jeg virkelig, og det har jeg gjort i lidt mere end 2 år. Dans er jeg også rigtig vild med, jeg har danset i ca.6 år, og jeg kan sige jer, jeg bliver aldrig træt af det. Det der med ham der Justin Bieber skal i selvfølgelig også høre en smule om. Jeg er meget stor fan af Justin Bieber, fordi jeg syntes han synger helt fantastisk, og så er det jo bare en bonus at han er mega pæn. Jeg bruger meget tid på ham, men skam også på mine dejlige venner. Jeg holder utrolig meget af mine venner, de er der altid for en når man har brug for det, og man keder sig ALDRIG når man er i deres selvskab. Familien står også højt på listen, jeg elsker min familie og bruger meget tid på den. De er der altid for mig, og støtter mig i enhver situation. Så er der jo også det der med skolen. Jeg kan godt lide at gå i skole, men nogle gange er det også bare surt at skulle stå op klokken halv 7, og det er jo heller ikke alle fag jeg syntes er lige gode. Hvis der er mere i vil høre om mig kan i bare stille spørgmål.
Kærlig Hilsen S:)

NY PÅ SKANSEN!

Hej alle sammen:-)

Nu har jeg besluttet mig at det med blogs, er lige noget som jeg har lyst til at kaste mig ud i, så håber jeg har valgt at kaste mig ud i det rette.
Det med at blogge har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve, men har aldrig fået taget mig sammen til at oprette en, men nu skulle det altså være nu.
På min blog kommer det primært til at handle om mig, mine venner og familie, og så selvfølglig også mine interesser.
Men i må meget gerne skrive til mig, og stille spørgsmål, hvis det er det i har lyst til.

Kærligst Sarah.